Ondersteuning

KOESTER maakt thuiszorg mogelijk

Meer over KOESTER

Financiële steun

Financiële steun aan patiënten en hun gezin

We geven kankerpatiëntjes en hun gezinnen een financieel duwtje in de rug in de vorm van een (palliatieve) comfortforfait.

Meer info

Ondersteuning

deLIEving

deLIEving is een gezellige huiskamer op kankerafdelingen voor broers en zussen van zieke kindjes tot 14 jaar. Op onregelmatige tijden en vaak op bezoek komen, is veel om te verwerken voor een kind. Daarom maken onze begeleidsters hun bezoek telkens zo aangenaam mogelijk.

Meer over deLIEving

Doe een gift

Wie een gift doet aan vzw Kinderkankerfonds mag op zijn twee oren slapen: je schenking zal bijzonder goed besteed worden. Iedere gift, hoe klein dan ook, is meer dan welkom.

Ik wil doneren

Organiseren

Adoweekends en adokampen

Activiteiten voor jongeren met een gelijkaardige levenservaring, waar ze vragen en zorgen kunnen delen, en waar ze zich begrepen en erkend voelen.

Meer info

Organiseren

Brussendag

Voor broers en zussen van kankerpatiënten organiseren we een brussendag om elkaar te leren kennen en ze wegwijs te maken in het ziekenhuis.

Ontdek meer

Organiseren

Ontmoetingsmoment voor ouders van overleden kinderen

We organiseren etentjes en lezingen voor ouders van overleden kinderen. Omdat deze momenten een grote steun voor hen betekenen.

Lees meer

Financiële steun

Wetenschappelijk onderzoek

vzw Kinderkankerfonds is ervan overtuigd dat onderzoek cruciaal is en blijft in de strijd tegen kinderkanker. Dankzij de wetenschap werden er de voorbije decennia enorme sprongen vooruit gemaakt.

Lees meer

Steun een actie

vzw Kinderkankerfonds organiseert tal van activiteiten en projecten om kinderen met kanker en hun gezinnen te steunen. Steun een actie en weet meteen waar je gift aan besteed wordt!

Ontdek onze activiteiten en projecten

Organiseren

Noctiluca

Op vakantie gaan met een kinderkankerpatiëntje is vaak niet vanzelfsprekend, omdat er veel onzekerheid is. Noctiluca begrijpt dit. Hun enige doel is dan ook: kankerpatiëntjes en hun gezin even op adem laten komen.

Meer over Noctiluca