24 uren van Oudenaarde

07 okt 2017

Terug

In Oudenaarde gebeurt er tiidens het weekend van 7 en 8 oktober 2017 een mirakel: 24 uren worden plots 30 uren amusement! Op de flyer van dit evenement kan u meer praktische informatie vinden.

De "24urenvanoudenaarde": het loop -en wandel-evenement (ook voor rolstoelen), dat na 6 edities een begrip in de streek geworden is, wordt officieel op gang geschoten op zaterdag 7 oktober om 18 uur op het Droesbekeplein (startboog aan Ronde van Vlaanderencentrum).

Maar ook dit jaar gaat de 24-urenquiz aan de eigenlijke start van de 24uren vooraf: op vrijdag 6 oktober start om 20 uur deze zeer gevarieerde quiz (deuren open vanaf 19.30) in Resto 2 van het Bernarduscollege, ingang poort Hoogstraat 30

Het verwen-jezelf-ontbijtbuffet staat je zondag 8 oktober al vanaf 7u30 op te wachten en loopt door tot 11 uur in de resto van het Bernardus Technicum, ingang Hoogstraat 20

Voel je je nog niet aangetrokken? Of hou je niet zo van quiz en sport ?
Kom dan naar het hoofdpodium op het Droesbekeplein, waar talloze bands uit de regio optreden en kijk meewarig naar de bezwete lijven van de deelnemers aan de sportanimatie.

Misschien ben je nog te jong? Geen probleem: zaag papa en mama de oren van het lijf en kom met zusje/broertje, nonkel en tante naar het kinderdorpfeest met allerlei kermisattracties op de" parking politie" ( rechtover podium en feesttent)

Nog geen zin? Misschien kick je wel op massa-activiteiten: kom dan naar de slotceremonie, zondag na 18u30 bij het hoofdpodium en drink, zing, lach en applaudisseer met de honderden/duizenden (?) andere sympathisanten.