KKF&Co

Terug

Op 19 mei 2017 ging de 5de editie van “Zumba t.v.v. Kinderkankerfonds” door in de Europahal te Tielt. Deze editie werd afgesloten met een recordbedrag van €11.542,82. Vanaf september 2017 zal er onder een andere formule gewerkt worden, namelijk onder de naam “KKF & Co”.

KKF & Co wordt geleid door twee zussen, Cindy en Leen Wielfaert. Zij werkten mee aan de vorige edities van ‘Zumba t.v.v. Kinderkankerfonds’ maar slaan dus vanaf werkjaar 2017 – 2018 een andere weg in, een nieuwe uitdaging onder een nieuwe naam. Papy Souleymane Sané zal verder gaan met de organisatie van het Zumba-evenement.

Met KKF & Co willen Cindy en Leen activiteiten organiseren waarbij vzw Kinderkankerfonds op de eerste plaats komt te staan. Samen met een groep helpende handen organiseren ze gedurende het werkjaar allerlei activiteiten. Dit jaarprogramma is gericht op een zeer breed doelpubliek: jong en oud, sportief of recreatief, oma’s en opa’s, mama’s en papa’s,… Zo willen ze aan iedereen de kans geven om mee te schrijven aan de volgende cheque. Eerstkomend staan er op het programma een tweedehands kinderbeurs (15/10/2017, Verrekijker Wingene), Sinterklaasfeestje (03/12/2017, Watewy Tielt) en een Quiz met Hutsepot (03/02/2018, Watewy Tielt).

Het slotevenement is een kidsdag met animatie in de Europahal van Tielt. Deze dag gaat door op 03 juni 2018, na de ‘Internationale Dag van het Kind’.