Vrolijke mondmaskers

Ga naar Facebook
Terug

Bij de uitbraak van Covid-19 naaide Ingrid Jacxsens honderden gratis mondmaskers voor zorgverstrekkers, medewerkers van familiehulp, de meest kwetsbare klanten van de plaatselijke apotheek & familie en vrienden. Eens mondmaskers overal te koop werden aangeboden, laste Ingrid een kleine pauze in, maar bij het verscherpen van de regels en de invoering van de mondmaskerplicht hervatte ze het naaien op verzoek van haar omgeving.

Toffe stoffen met leuke prints combineren kan Ingrid als de beste. En gezien het dragen van een mondmasker intussen deel uitmaakt van het nieuwe normaal, belet niets ons om dit te doen in stijl :-).

Bovendien zijn de katoenen modellen conform de richtlijnen van FOD Volksgezondheid, voorzien van comfortabele elastieken en kunnen ze aan beide kanten worden gedragen!

Voor één mondmasker betaal je 5 euro, voor een bijhorend zakje betaal je 3 euro (prijs is exclusief verzendingskosten). De opbrengst van de verkoop gaat naar vzw Kinderkankerfonds.

De verschillende modellen kan je terugvinden op de Facebook-pagina van Ingrid. Voor meer info & bestelling kan je mailen naar Ingrid.jacxsens@gmail.com

De mondmaskers zijn eveneens verkrijgbaar bij kapsalon Curly, Aaigemstraat 40, Gent! 

Check Facebook voor álle modellen!