Secretariaat

Tel.: 09/332.24.33
Fax: 09/332.38.79
E-mail: info@kinderkankerfonds.be

  • Catharina Waelput
  • Mieke Pollet
  • Jolien Scherpereel 

Oudercomité

De leden van het oudercomité van vzw Kinderkankerfonds zijn allen ouders van patiënten en ex-patiënten van de kinderkankerafdeling van het UZ Gent.

Oorspronkelijk was het een zelfhulpgroep voor lotgenoten. Nu is het comité de bezielende medeorganisator en/of logistieke steunpilaar van veel activiteiten van vzw Kinderkankerfonds. De jaarlijkse familiedag is de belangrijkste en vindt traditiegetrouw plaats op de tweede zaterdag van september.

Voorzitter: Geert Bekaert

Leden: Johan en Ann Haak - Ollivier, Willy en Lieve Swalens-Uyttersprut, Gunther en Caroline Ronsmans-Roels, Leen Van Hee, Noel Deley, Daniël en Leen Rycek-De Clerck, Gino Vandenbossche, Marc en Nick Morel - Vandeweghe, Dirk en Katia Van Puyvelde-Dugardin, Koen De Vulder, Lutgart De Meulenaere, Hendrik Cabbeke, Bart De Winne, Stefanie Desmedt en Ilse Snelders

E-mailadres oudercomité: oudercomite@kinderkankerfonds.be

 

Raad Van Bestuur

De raad van bestuur is het uitvoerend orgaan van vzw Kinderkankerfonds en staat in voor haar beheer. De raad van bestuur vertegenwoordigt onze organisatie ook.

Voorzitter: Yves Benoit, Penningmeester: Herlinda Galaude, Secretaris: Dierik Van den Meerssche

Leden: Dirk Van Puyvelde, Marc Rasschaert, Wim De Jaeger, Geneviève Laureys, en Sofie Desmet

Algemene vergadering

De algemene vergadering, bestaande uit 42 leden, is het wetgevend orgaan van vzw Kinderkankerfonds. Ze neemt alle belangrijke beslissingen en benoemt de medewerkers en bestuursleden.

Yves Benoit, Herlinda Galaude, Dierik Van den Meerssche, Dirk Van Puyvelde, Marc Rasschaert, Wim De Jaeger, Geneviève Laureys, Véronique Van de Velde, Sofie Desmet, Catharina Dhooge, Joris Verlooy, Marie Jeanne De Clercq, Kristin Mattheeuws, Annemie Van Puyvelde, Elsie Willems, Nathalie Nolf, Patricia De Vos, Ann Morez, Myriam De Clercq, Ilse Verhaege, Guy De Cocker, Jules Leroy, Hector Neyt, Guy Dhondt, Geert Waeterloos, Annelies Mannaerts, Gwendolyn Van Kerckvoorde, Nele Vanmarcke, Lut Douchy, Pieter Duron, Geert Bekaert, Ilse Hoet, Nady Van Broeck, Gino Vandenbossche, Koen De Vulder, Loes Brabant, Geertje De Geetere, David Gistelinck, Karel Francque, Barbara De Moerlose en Pieter Vandekerckhove