Muziek ontspant, heelt en geeft je een duwtje in de rug. Omwille van die bijzondere kracht mocht een muziekvoorstelling in het activiteitenaanbod van het Kinderkankerfonds niet ontbreken.

KKF Classics, vroeger 3K6 Goes Classic, brengt verschillende genres muziek en dans en wordt volledig uitgevoerd door performers die op de één of andere manier verbonden zijn aan de kinderkankerafdeling van het UZ Gent: patiënten en ex-patiënten, ouders, broers en zussen, personeel van de afdeling, dokters... Een enorm succes!

Sinds 1998 vindt het om de drie jaar plaats en na die allereerste opvoering in de Aula van de Universiteit Gent, waren we reeds te gast in de Capitole en in de Bijloke. Ook de 7de editie ging door in de Bijloke op 12 november 2016. Voor de 8ste editie op 10 november 2019 zochten we dan weer de Capitole op. 

We kijken uit naar 2022 voor de eerstvolgende editie!

 

Meer activiteiten

De Kanjerketting beloont

De Kanjerketting zorgt voor lichtpuntjes tijdens de moeizame behandeling van kinderen met kanker. Iedere kraal staat voor een bepaalde behandeling of ingreep. Het vertelt het dappere verhaal van zieke kinderen.

Meer info

Ontmoetingsmoment voor ouders van overleden kinderen

We begeleiden (groot-)ouders van overleden kinderen door hen samen te brengen.

Meer info

Adoweekends en adokampen

Jongeren met kanker hebben soms nood aan contact met leeftijdsgenoten met een gelijkaardige levenservaring. Tijdens adoweekends en -kampen ontmoeten ze elkaar, kunnen ze elkaar ongeremd vragen stellen, zorgen delen, en voelen zich begrepen en erkend.

Meer info