Happy Hands

Nieuwe dispenser

Gezien de actuele perikelen rond COVID19 heeft Smets Products het initiatief genomen om het volgende product te produceren. Het betreft een robuuste desinfecterende zuil , tevens vandaalbestendig, die aan de ingang van elk bedrijf, toonzaal, handelspand, gemeentehuis, dokterspraktijk (wachtzaal),... kan geplaatst worden.

Deze zuil kan uitgerust worden met een manuele of een elektronische kraan . Er zijn dus twee versies beschikbaar. Het reservoir kan gemakkelijk bijgevuld worden zonder dat er contact is met de desinfecterende gel.

Per verkocht toestel schenkt HAPPY HANDS (Smets Products) een bedrag van 2,5€ aan onze vereniging.

Meer informatie en bestellen kan via de Facebook-pagina.

 

Goodgift

Meer donaties, minder nutteloze cadeaus!

Goodgift wil mensen motiveren, en het makkelijker maken om samen meer te doneren. Via Goodgift schenk je een cadeaubon waarbij de ontvanger zélf kiest naar welk goed doel de donatie gaat – een organisatie dat hem/haar nauw aan het hart ligt. Door het schenken van een Goodgift stimuleer je de mensen rondom jou om meer te geven. 

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt. Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en ze bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel. 

 

  

Meer informatie of een Goodgift bestellen? Neem hier een kijkje op hun website!

BUFFL

 

BUFFL is een jonge startup gevestigd in Mechelen en voert digitaal marktonderzoek uit voor bedrijven en diensten. Dit doen ze via surveys of enquêtes die hun community kan invullen op de BUFFL-app. 

Op een eenvoudige manier kan jij ook via BUFFL onze vereniging helpen! Steun onze organisatie door het invullen van korte en leuke surveys via de BUFFL-app. Per vervolledigde enquête verdien je tokens die je kan doneren aan het goede doel.

 

Dus...download de app 'BUFFL', geef je feedback, verdien tokens en kies onze vereniging!

Interesse? Meer informatie via https://landing.buffl.be/installeer-buffl-app/

Kruidvat

De extravoordeel-kaarthouders kunnen vanaf nu online hun spaarpunten doneren aan goede doelen in België en op deze manier een steentje bijdragen aan hun favoriete goede doel. 

Selecteer een goed doel en geef aan of je 200, 500 of 1000 spaarpunten wil doneren.

•Wissel je 200 spaarpunten in, dan doneert Kruidvat namens jou €1,- aan het goede doel
•Wissel je 500 spaarpunten in, dan doneert Kruidvat namens jou €2,50 aan het goede doel
•Wissel je 1000 spaarpunten in, dan doneert Kruidvat namens jou €5,- aan het goede doel


Klik hier voor meer informatie: https://www.kruidvat.be/nl/goededoelen