Vzw Superkrachtig Lekker is ook bekend onder de roepnaam ‘POWAH’. Een krachtige term met een al even krachtige betekenis. De vzw zet zich namelijk in voor krachtvoer voor kleine superhelden.

Vzw Superkrachtig Lekker ondernam al heel wat acties en initiatieven voor meer eetbeleving en lekkere, gezonde voeding voor kinderkankerpatiënten & kan ondertussen rekenen op een grote achterban van sponsors en vrijwilligers.

Zo is de nieuwe keuken op de afdeling Hemato-oncologie en stamceltransplantatie kinderen van het UZ Gent in pre-realisatie. Ook het kookboek Good Food werd meer dan gesmaakt. De recepten van Sandra Bekkari werden uitgeschreven op maat van de dieetbeperkingen van kinderkankerpatiënten.

In 2020 droeg vzw Superkrachtig Lekker de fakkel over aan vzw Kinderkankerfonds om de continuïteit en verdere uitbouw te verzekeren. Het team achter vzw Superkrachtig Lekker blijft zich echter vol overgave inzetten als vrijwilliger.

Grote dank gaat eveneens uit naar sponsors Philips, Delaware, Vinci Facilities, Borgerhoff & Lamberigts, Run for Hope, Lions Club Waregem Ascot en JustBiteHet team van JustBite schenkt 1% van hun jaaromzet aan het SuperKrachtig Lekker project!